Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bilden. Det blir alltmera viktigt att vilja välja vita skor till blå t-shirt för att visa upp de amerikanska färgerna, som egentligen är engelska eller franska, då blodet sprutar ut ur ett öppet sår där en kula tittar in på tillfälligt besök från ett


Om sajten du är på




Poeter.se är som en ordjoint
du gärna tar in

något du gärna tänder på
samt även tänker på




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-19 09:12



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Får plötsligt en ingivelse att gå till mina ögondroppar,

och fåren lägger sig tillrätta i gräset utan snuva

födda i friheten, dessa guds oskyldiga lamm, som inte gjort något ont
2011-04-19

    Bo Bjelvehammar
det är ett missbruk, som vilket annat...mmm
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP