Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter i en båt

Sitter i en liten segelbåt
i ett stilla hav
Frågar ständigt mig själv:
'När kommer vinden'?

Slutar fråga
och betraktar havet




Övriga genrer av Maxwell Cale
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-22 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxwell Cale
Maxwell Cale