Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag skrev för ett bra tag sedan när jag gick i nionde klass. Min svenskalärare ville att jag skulle publicera dikten i en tidning för ungdomar, och så blev det.


Dazed and Confused

Jag är omtumlad
Springer mellan hållplatser
Missar allt

Jag är trött
Sover för lite
Lägger mig för sent

Jag är omtumlad
Hoppar omkring

Jag skriker
Det är presens

Jag är omtumlad
Men finner min rätta plats

Till slut




Övriga genrer av Maxwell Cale
Läst 541 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-22 14:02



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket välskrivet och talande av en niondeklassare! Applåder
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Maxwell Cale
Maxwell Cale