Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ostbåge är detsamba som motorhoj. Kända märken som Harold Davidsen, Suzuki Smith, B.M. W. Sockertopp samt även Roselda Norton, Kansinzaki Cheek Korea, Hildefur Mottog Uzzi, Azaleah Voulevo, Astrakhan Nimskij o Algernon RollsRoy.


Förklarade ord - Potatisåker






Potatisåker

Vilket betyder nästan
samma som ostbåge
bara det att

potatisåkaren sitter på
potatisbågen och kör
medan potatisspättan sitter

bakpå, målar naglarna
i 210 kilometer
i som timmen

medan de (naglarna)
torkar så fint
i fartvinden när

den som potatisåker
saktar ned som
helt lätt och

tar då kurvan
’som ingenting’. Vilket
bara är skryt.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-23 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP