Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävla Hollywood..

Kanske vet du inte automatiskt vad jag behöver när jag mår dåligt

Kanske blir du inte hundra gånger starkare och kan låta mig gråta ut hos dig varje kväll

Kanske har du själv fortfarande egna känslor och egna behov

Kanske klarar du av att vara min superhjälte någon timme i taget, men inte ett år i sträck

Kanske älskar du mig ändå och verkligen gör ditt bästa

Kanske är verkliga livet inte som en två timmars film från USA?




Övriga genrer av Lottie
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-12-23 10:31



Bookmark and Share


    jahapp
I can be your hero baby! :)

Närå....men den här var som vanlitg himla söt, rar och tänkvärd! Det ordnar sig ska du se.

God Jul på dig/Kraaaaaam
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie
Lottie