Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Du är som en förbjuden frukt.

Ja vet att jag inte får men jag vill så gärna smaka.

När du ser in i mina ögon så blir jag alldeles matt.

Din blick förråder dig, jag vet att du vill.

snälla våga, bara våga.

Jag vill ju det.




Övriga genrer av *Anna*
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-12-23 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Anna*
*Anna*