Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här har blivit lite som en signaturmelodi...




Fortfarande sanningen

Tittar mig i spegeln det är ingen skillnad mot igår
och jag letar efter glädje men ser inget som består
Ja det är såhär i livet kanske förtjänar det jag får

Men du, jag skulle vilja kunna gråta
För idag är jag inte stor, nej idag är jag inte stor

Snälla orkar inte bråka kan inte ge dig några svar
När det är som själva livet gått iväg och lämnat kroppen kvar
Och visst idag har jag det tufft Och jag behöver ditt förnuft

Men be mig inte lyssna 
har nog av tankar här idag
mer än nog av tankar här idag

Och jag sträcker mig mot ytan 
Det är som om syret tagit slut
Säg finns det hjälp för dystra tankar 
För mina måste vädras ut
Förstår väl om du inte vill 
Men det vore skönt att ha dig här intill

Men snälla be mig inte prata 
för jag räcker inte till
bara så jag räcker inte till




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Roger VIP
Läst 907 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-13 15:16



Bookmark and Share


  Nanna X
Jättefint gitarrspel och stämsång. Roligt att du också är musiker, jag har tonsatt några av mina texter men inte lagt ut än.
2020-09-09

  Tobias Hedlund
Vår handstil förändras genom livet.

Miss your voice I do.

Den här visan kommer alltid att vara en Personlig favorit - alltid.

Tack Roger
för att Du Skriver & Sjunger! :)
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP