Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärnspöken

spruckna kärl.
rosiga söndriga kindben.
djupseende kan vara skrämmande.
örfilar håller tankar hyffsat klara.
vet inte längre vad kontrast är.
alternativen muntrar mig inget.
#dö.
#förlamning.
#smärta, begränsningar.

jag ska rädda er.




Övriga genrer av hejunni
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hejunni
hejunni