Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mörka sida

Två tonårspojkar går längre fram på vägen.
Slänger smällare och garvar.

Jag, på väldigt konstigt humör,
påväg hem.

Tonårspojkarna går två i bredd.
Trottoaren blir för trång för oss alla tre.

Min armbåge slår i den ena pojkens armbåge när vi passerar varandra.

-Här går vi som vi vill..
säger den ena pojken när han passerat mig.

-Ursäkta
säger jag samtidigt som jag fortsätter gå.

Men jag menade inte det jag sa.



Ibland skrämmer jag mig själv.




Övriga genrer av Lottie
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-12-29 09:26



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ah så detta är mörka Lottie..med röda lysande ögon..
2005-12-29

    jahapp
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Du e för rolig....fan va skönt att få höra litem om dina mörkare sidor...har ju i alla år gått å trott att du inte har nåra såna...hahaha....fast jag kna inte låta bli å tro att du hittar på...för du e ju bara INTE sån ...kan inte sluta skratta här...du e ju liksom världens goda fe!
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie
Lottie