Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Band

Som vattnet ger näring till jorden,
som solen ger ger värme åt oss,
som brödet mättar våra magar,
är du vinden som blåser bort mina
dåliga dagar, jag hoppas jag är
någonting för dig med. Älskar
doften av att ha dig här.




Övriga genrer av Förstörd
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-12-30 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förstörd
Förstörd