Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(O)tänkbara nyhetsrubriker i finanskrisens Sverige

 

VISA OCH MASTERCARD ÅTERKALLAR

FYRA MILJONER KREDITKORT

 

SÄNKTA ARVODEN TILL RIKSDAGENS LEDAMÖTER

 

MULTIMILJONÄRER BESKATTAS HÅRDARE

 

KOMMUNDIREKTÖR TILLSTÅR:

MIN LÖN ÄR FÖR HÖG!

 

REPORÄNTAN SÄNKS TILL MINUS 1,0 -

NU BLIR DET LÖNSAMT ATT LÅNA!

 

STATSKASSAN NÄSTAN TÖMD -

TREHUNDRA RIKSDAGSMÄN SÄGS UPP

 

SAABKRISEN FÖRDJUPAS -

VICTOR MULLER SÖKER INVESTERARE PÅ MARS

 

HÖJDA PRISER PÅ VIBRATORBATTERIER GÖR

ATT BARNAFÖDANDET ÖKAR RAPIDARTAT

 

TUSENTALS AU PAIRFLICKOR FÖRLORAR JOBBET -

FÖRÄLDRAR I DJURSHOLM TVINGAS LÄRA NAMNEN PÅ SINA BARN

 

FINANSKRISEN SLÅR HÅRT MOT KULTUREN:

DAGSVÄRDET PÅ EN BILD ÄR NU BARA 200 ORD

 

SPARBETING HINDRAR NYVAL I CENTERPARTIET -

MAUD OLOFSSON KVAR SOM ORDFÖRANDE

 

REGERINGEN FÖRSÖKER SÄLJA SVERIGE TILL KINA

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av © anakreon VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-09 08:24

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Mitt strå till stacken:
SKÅNE ÅTER TILL DANSKARNA.
2011-08-09

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Han kanske sökte investerare I MARS. (Och sedan i april etc.)
2011-08-09

  erkki
Rätt skoj. Men varför inte en känga åt kommunister och socialister också? Som: "LO permitterar fackpampar" Eller: "Permitterade fackpampar får gratissemester i skatteparadis."
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP