Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knack Knack (2)

- Men NEJ! Inte du igen..

- Vad har du emot mig?

- Du har aldrig med dig något kul, bara skit och misär.

- Det är väl inte mitt fel, jag gör bara det jag ska.
Dessutom brukar du ändå ignorera mig.

- Jag ser inte poängen med att bry mig, vad tillför du liksom?

- Klart det blir mycket på en gång då. Skyll dig själv!

- Nu är det dags att du går igen. Hejdå!

- Visst visst, på återseende då……




Övriga genrer (Drama/Dialog) av efemär
Läst 277 gånger
Publicerad 2011-08-09 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efemär