Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att engelskans 'art' är detsamba som 'konst' på svenska torde vara väl känt.


En utrotningshotad art, konstigt nog.








Det finns en sorts muséer som går en tynande framtid till mötes.

Få vill gå till dem, trots att de har gratis inträde och dessa muséer blir allt färre.

Snart kommer det kanske bara finnas en handfull av dem kvar i Sverige.

Du har redan gissat vad jag pratar om?
Ja, det är förstås bilskrotningsfirmorna.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-05 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj då!
Då behöver jag ju inte gräma mig över att jag fick pynta upp 7papp för en halvbra växellåda till min trotjänare;)
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP