Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag berättar detta i ett inbillat samtal med Oscar Wilde och Bernard Shaw... I brist på en riktigt vacker bild på en kvinna med tillhörande underliv, tvingas jag här istället presentera en bild på en kvinna med ståltigt överjag. Se bilden.


Dagens aforism 2011 10 22






Då en kvinna visar sig villig att förevigas
i naket tillstånd vad underlivet angår.

Bör kvinnan informera penselföraren om
att hennes överjag är involverat i processen.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-22 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och för att tavlan ska bli levande krävs att hon släpper överjaget fritt.
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP