Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat från en nära vän, vilken stundom skänker mig en som tanke... Om bilden, torget är ett 'uterum'.


Dagens aforism 2011 11 08












Varje rum är en scen för livet
även de (mer) obefolkade.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-08 07:54



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
I like it! Sätter igång min hjärna i alla fall =) lyckat
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP