Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2012 i och för sig, men har legat i utkast någon tid och förväntat sig att någon dag bli som mera an sedd.


Förklarade ord - ovansidan






Ovan sida
-
Här handlar det om hur ovant det kan kännas att sitta på ena sidan av en soffa eller ligga på ena sidan av en säng eller något jämförbart med detta.
Man har vant sig vid att veta sin plats men så en dag förändras ens status av någon anledning.
Den som är van vid att ha 'den bästa platsen' har fallit i hierkin och får då snöpligt lämna sin plats till annan som klättrat ett steg eller kanske flera.
Den som å andra sidan är van vid att blott kunna snegla åt bästa platsen kommer nu istället att antingen närma sig den eller att få till och med inta denna plats.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 522 gånger
Publicerad 2017-06-18 11:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Med 'översättning' menar jag förstås att jag översätter mina egna känslor i ord. Därför att först så är det nog mera en känsla, spridda fragment av tankar, ännu nakna och därför oklädda i ord.
2022-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Man får gå in för
att träna ovan från
första dan, går inte
ligga på läsidan,
då blir man ju ovan...
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP