Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
97.12.10
18.48



Till Bach\'s Tocata & fuga i D moll


Följ din själs betvingande andekraft
och kravla, kryp och gå.

Frustration i otillfredställt skaparögoblick
genljuder öronbedövande, åkallande salighet
och vrider omfånget, av tidens grepp lössläppt
innåt, mot färger som är själens harmoni
sfärernas musik

en stund delad av liv är
ett minne
som växer samtidigt med sin form
utvidgar sig vidare, en norm

en kreativitetsvirvel exploderar i vacum
ger pånyttfödeslse av slingrande ornament
organismen andas liv
ge mig död
nu

den sanna verklighetens tempo
mig uppbygger
jag kan inte se rythmos




Övriga genrer av Tobias Hedlund
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-01-14 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund