Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det bra att kunna se på en situation såsom i en spegel.


Första gången...






...hon slog, hade det förvånat honom.
Han hade inte anat att hon hade det i sig.
Hon var så varm och omtänksam i ena stunden.
Bara för att sedan låta bitter, ja rent av hånfull.
Kall och plötsligt rasande.

Andra gången...
...hade han varit förberedd.
Det var då han gått för att be om ett samtal med svärfar.
Han tog sedan med sig barnen hem till sina egna föräldrar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-30 17:10



Bookmark and Share


    Bellissima
Det är aldrig rätt att slå, vare sig det är en man eller kvinna.
2013-05-03

    ej medlem längre
Människan
den komplexa lysande
svårtydda

rik text för undran fundran
och, att här
slår kvinnan!
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP