Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variant på ett tema, dock ej av Paganini.


Finnas till XXXIV - parafras på en text






Huvudvärk finns
en människa kan ha huvudvärk

jag har huvudvärk
därför finns jag




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-08 20:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en intressant iakttagelse, tvivels utan ! att vara eller icke vara- kan ävenså vara frågan...
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP