Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg på teve här om dagen, det kan ha varit igår, där var det en sådan där aerobinstruktör som glatt pratade med tjejerna i salen efter passet och yttrade de där fruktansvärda orden. Om jag inte redan legat i sängen hade jag säkert baxnat.


Det är ju ändå knulla vi vill.








Jag tycker det är en fruktansvärd sak att säga att
'Det är ju ändå knulla vi vill'.
Särskilt illa är det när tjejsare säger det.

Tjejsare skall vara serviceinriktade och göra fina saker som att passa barn, jobba som expedit i konditoriet och sälja bröd.

Tjejsare skall inte låtsas att de är killar och säga rakt ut precis vad de har på hjärtat
'Det är ju ändå knulla vi vill', vilket låter alldeles för vulgärt.
Till och med för en som är van vid litet av varje.

Någon sköt mot polis och polisen sköt skarpt, sedan visade det sig att skytten som sköt mot polisen var beväpnad med en kniv, han som sedan fick ett skott i benet.

Någon har våldtagit fjorton tjejer på ett halvår i en förort till Göteborg.

Ungdomar satte eld på nybyggd skola samt ett par bilar, för att de hade tråkigt.

Åtta barn i en buss som krockade med en långtradare är förda till sjukhus med ett varierande antal skador, varav två barn skadades allvarligt.

Tre unga knivdödade i gängbråk i Malmö.

Fyra självmord på en vecka i Alingsås då skola slog igen, måste vara ett helvete att vara friställd lärare med lån och amorteringar, familj och fem barn.

Luciafirande spårade ur och (var god tänk dig själv fortsättningen)

Det är sånt man vill läsa om.
Inte se någon jäkla teveserie om verkliga livet, där tjejsare ställer krav på verkligheten och säger rakt in i kameran
'Det är ju ändå knulla vi vill'.

Man får ju ändå ha några krav på vad televisionen skall återge.
För att inte tala om vilka krav man borde kunna ställa på tjejsare.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-13 13:05



Bookmark and Share


  HelenaW
Ja, du .. Inte lätt.. Själv säger jag inget, jag bara tar det jag vill ha..
2011-12-15

  Pitbullpudelns kärna
Handlar slika uttryck om kåthet? Tror att det mer handlar om en härskarteknik som genom punggreppet på sin omgivning sätter en personlig agenda från en låg nivå, från vilken stukna vingar flyga tungt - om de överhuvudtaget kunna flyga alls.
2011-12-13

  Armo
En rolig, underfundig och välskriven text med glimten i ögat! Gillart!
2011-12-13

  cilax VIP
välskriven text. Egentligen en inlaga i diskursen att det inte är några skillnader mellan (exvis) tjejer och lillar, utom på individnivå förstås
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP