Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är just hemkommen från en resa till Chile. Eller rättare sagt, min astralkropp var på resa där och den flög in genom fönstret för en tjugo minuter sedan och sällade sig till min fasta kropp. Så att jag sedan kunde berätta om resans själva clou.


Förklarade ord 2011 12 15 - Bandarin








Bandarin - En frukt som kom till genom ett misstag då en odlare i Peru försökte korsa en mandarin med en banan och det istället blev en korsning mellan en banan och en mandarin. Slutprodukten skulle ha formen av en banan men smaka mandarin. Istället blev det en frukt med formen av en banan som talade mandarin, som en slags kines alltså.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-15 20:35



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Cat Stevens´banapple gas fungerar nog bättre, åtm för vegetarianer!
2011-12-16

    ej medlem längre
Låter logiskt när du förklarar så väl;)

Kreativitet kort och gott!

Jag menar texten kan inte skrivas av vem som helst!!!!!
2011-12-15

    ej medlem längre
it can also in the water go?
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP