Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En herrgård vet man ju vad det är, men en damgård, vad är väl det säg? Damsken är en sak för sig medan då mera härsken minsann är någonting som alldeles annat.


Tänk på att bära damasker ikväll







Skall du gå på damhockey ikväll
eller blir det damteater?

Damgalleri för att se damkonst?

Får det lov att vara en damcykel till franskan?

Kanske går du för att se och höra en damorkester
eller se dambalett, damisdans eller dambio?

Se där borta, där springer det en damlös hund...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-22 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske visar de damfotboll på TV ikväll?
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP