Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fadäs är ett 'finare' ord för att trampa i klaveret. Att trampa i kvarteret däremot, det är att gå på sin mammas gata. Pappas gata är en återvändsgränd, belägen i Östersund. Staden har en välsorterad skivaffär, men en usel vegetarisk restaurang.


Dagens förklarade ord 2012 01 30




Damasker - en sorts ryska jasägare som behåller masken på i politiken för att inte tappa ansiktet då de råkar yttra eller begå en som fadäs.






*Bilden är hämtad från en internetsida med 'crazy pictures', precis som kanske hälften av de bilder jag publicerar här, de är bilder man får använda igen som jag fattat saken.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 13:08



Bookmark and Share


    eva m h
Får mig att tänka på min lilla text "Våga vara o-lik"
2012-01-31

  Pitbullpudelns kärna
Ah, det är ungefär som att lämna ett påskrivet papper till någon myndighet: Man river sönder ett papper under påskhelgen för att dagarna därpå lämna över remsorna till berörda myndighet.
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP