Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till val av bilder är det ofta en fråga om människor eller inte människor i sikte, vilken årstid som skall förgylla bilden samt förgrundens betydelse för helhetsintrycket.


Kärlek är... (II) aforism







...en vilja att lägga plåster på såren
utan någon självklar tillgång
till en förbandslåda.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-15 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP