Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta fördärvade tonårsliv.


Bara en döv tonåring.

Bara skrik på mig hur mycket du vill.
För vad du än säger, så hör jag inte.
Jag kan inte förstå andras tankesätt
även om era förklaringar är logiska.

Så be mig inte om hjälp när du blöder.
Fast innerst inne så känns smärtan
precis lika mycket hos oss båda.

Det är ju ändå så svårt att förstå.
Jag är ju bara en döv tonåring.




Dagbok av Caroline Andersson
Läst 232 gånger
Publicerad 2012-02-28 21:35



Bookmark and Share

  Caroline Andersson
Caroline Andersson