Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Sist kom skrattsalvan' av Ewa-Britt Nilson, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1246) Något litet om tankspriddhet






Jomen skall det vara galet
så skall det förstås vara
ordentligt galet också.

Jag känner till en man
som är så tankspridd
att det ofta hinner bli kväll
innan han kommer på att hela dagen
har han gått omkring med öppen gylf

dessutom glömt låsa lägenhetsdörren
så den står på glänt
då han kommer ända fram...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-03 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP