Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade kunnat skriva alla varianterna på detta tema, in absurdum. Men jag ville lämna utrymme för läsaren att tänka själv, på sig själv, på texten och inte bara på mig, själv. Texten sorterar sig i facket aforism, men är väldigt lik justa paradoxer.


Dagens paradox 2012 06 29 en smula vinklat om dig.





Är det kanske mitt fel
att du inte tänker på mig
när du tänker på dig?

Är det kanske mitt fel
att du inte tänker på dig
när du tänker på mig?

Är det ditt fel kanske
att när du tänker dig mig
du inte tänker på dig?




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2012-06-29 19:51



Bookmark and Share


  Silverstripe
Och jag tänker kanske
att om vi bara är tankar
så är felet inte vem vi tänker på
utan att inte tänka på
för isåfall funnes vi inte

Tack för en tankeväckande paradox!
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP