Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker..

Vad är det som går och går men aldrig kommer fram?

Det är lilla jag
Kommer ibland fram till korsningen
Men väljer att gå rakt igenom de båda stigarna
Kan inte bestämma vart jag vill

Nu har jag till slut valt en väg
Jag vandrar och vandrar
Men ser inte vart jag går
Här är det svartare än svart

Jag hör endast mitt eko som slår i marken
Vänta.... jag tror jag hör något...
Det är en bekant röst
Den säger att jag kan stanna och sluta vandra
För har jag inte kommit någon vart på 20 år
Så kommer jag aldrig att hitta "hem"

Jag vill
Jag vill inte

Jag gör ett ambivalent val i att
I alla fall FÖRSÖKA på nytt
För envis som jag är
Så ska jag hitta ut....




Dagbok av X-ADD
Läst 248 gånger
Publicerad 2012-04-13 03:38



Bookmark and Share

  X-ADD
X-ADD