Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag har jag och min väninna studerat vad som händer om kläderna görs rena (befrias från lort) istället för att dras faran och åter i smuts och lera medan ett ihållande regn faller. Vi kom till slut fram till att föredra är att tvätta dem. Inomhus.


Dagens förklarade ord 2012 04 14 - Kramkalas






Kramkalas är när man kramar om sin möjliga älskade, sin möjliga familj, sina möjliga vänner då man fyller år. Fyller man inte år själv så kan alltid en av ens vänner fylla år. Eller så känner man bara för att kramas och då blir det som ett fullt ut spontant kalas. Skillnaden mellan kramkalas och att festa är att kramkalas, trots de kan upplevas som nog så fylliga, ingen alkohol krävs för att starta ett.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-11 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP