Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'En liten kort historia på sex ord' av Ken Cassel, inspirerade till denna lilla text. Två av orden är tillkomna i efterhand, på begäran av min krävande sekreterare.


Kritik på en text (1188) - På (hår)resande fot






Den som reser, på sig, kan ha
resväskan som stöd i livet
och behöver då
inte ta sig fram i tillvaron
genom att snubbla över den.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-05 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP