Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Michaela Dutius inspirerade till textens tillkomst via min läsning av hennes poesi. När det kommer till poesi, sentenser, citat, aforismer, paradoxer, parafraser... man skall läsa in något i det uttalade skrivna, snarare än att äta dess frukter alldeles r


Dagens sentens 2012 06 06 - Något litet om förtärandets konst





Den som äter med ögonen
behöver inte gå hungrande genom livet.

Medan den vilken mättar sig
via törsten och hungern

efter kunskap

aldrig kommer att kunna
äta sig riktigt mätt.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-06 12:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt sanningssammansatt denna här
2012-06-08

  Mats Henricson
Läckert !
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP