Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lindebarn

 

 

 

 

- du vill vakna nu -

du VILL vakna nu

du är så malign att det knakar
i hjärnstammen

- jag vill att du vaknar nu -

du sover som ett lindebarn
i mitt bröst

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catharina Edin VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-13 18:36



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Vad är det som är läskigt? - fin, ömsint, poetisk bild för mig.
2012-07-15

  Ingela Svenson VIP
så blir jag rädd, är du själv det lindebarnet, är du hennes sjukdom, och blod, och jag frågar, vad är egentligen ett liv? Rädsla att inte vara ett liv- längre
2012-07-13

  Nanna X
hu, scary
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP