Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid, är ett så användbart ord. Även ordet frälst går att använda på olika sätt, vilket är väldigt bekvämt. Trots att texten är en aforism jag väljer att ställa upp den som 'dikt'.


Som du och som jag







Jag tycker som du
alltid som du

utom i undantagsfall

då jag tycker som jag
alltid då som jag




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2012-07-25 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP