Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästa gång!

Du sa:
- Kärlek vid första ögonkastet!
Du sa:
- Vi föralltid.
Du sa:
- Kärlek gör ont.
Du sa:
- Kärlek är nästan det värsta som finns!
Jag sa:
- Jag förstår inte vad du menar!

Nu inser jag att den tiden vi hade
den var mycket speciell.
Och jag bara slängde iväg den.

Jag verkligen ångrar allt.
Kan du förlåta mig?
Jag vill har dig tillbaka!
Snälla, jag älskar dig så.

Du sa:
- jag vill förlåta dig,
jag vill ha dig tillbaka.
Jag älskar dig så oerhört mycket!
Men hur vet jag hur de blir nästa gång?

Jag sa:
- Om det blir en nästa gång så lovar jag-
Jag kommer ALDRIG att slösa bort dig igen!




Övriga genrer av katriin
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-02-07 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katriin
katriin