Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett förhållande som har rasat.


sadistjävel.

"Du kan dra åt helvete!" , just de orden slängde hon på dig från trappan och just då lämnade hon ett avtryck.
Så hårt hade hon aldrig satt ner foten förut.
Ni hade målat varandras bröst med era tungor innan detta, men hennes rufsiga hår talade om att någon annan nu hade delat hennes varma säng.
Du hade tigit om det, som vanligt, och det var väl det som var felet.
Hon gjorde allt till trots, för hon visste att det skulle göra ont i dig.
Det var just därför som du, med samma kraft slängde tillbaks ordet "sadistjävel" till henne, och såg henne sedan falla ihop där på trappan, innan du skulle vända henne ryggen och gå.




Övriga genrer av Anna stolt
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-18 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna stolt
Anna stolt