Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är på riktigt

 

 

 

Jag behöver vänja mig av med
att vara så rafflande.

 

- Kan någon använda mig? 
  Jag behöver träna mig
  på att bli förstådd.

 

- Hallå!
  Jag är på riktigt!

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catharina Edin VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-11 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner väl igen behovet du ger uttryck för.Mycket bra!
2012-09-13

  Nanna X
skönt upplägg på den där, härlig kärna i mitten med den rafflande onda dåren!
2012-09-11

  Gawain VIP
Gillar tanken. Vad är vem och vem är vad, egentligen.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP