Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fick en visuell sexuell känsla som inte var sexuell. Är den då asexuell? Det är frågan. (2012 09 18) Som du kan se av bilden är den från en förort till huvudstaden. Det är en helt vanlig plats med tillstånd att cykla och bära sig åt i.


Den moderna människans sätt att klia sig i handen...




...stavas mobil telefon.
Många är det
som har den

klådan. Så fort
det känns nervöst
att inte låta

handen sysselsätta sig
något, har båda
händer sina upptagna....



(2012 09 18)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-01-28 15:27



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
sen finns det ballalajka
ett ryskt stränginstrument...
lika går inte
för ordet finns redan
skulle vara likea istället då...
juice blir jos
så liking borde be lajkning...
låter samiskt...
2024-01-28

  lodjuret/seglare VIP
Har för mig att Leica är en kamera och Lajka en hund, känd från sin sista resa i en bana runt planeten vi bebor... Annars borde den svenska varianten av det engelska ordet kunna vara 'lika'...
2024-01-28

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
det kliar faktiskt i handen nu
precis innan jag läste texten :)

men det är ifrån styrketräning
orkade 10 minuter nonstop idag
så blev 30 minuter träning
på nolltid!

nej mobiler är skit
gillar min stadiga laptop...
samma som att "gilla"
eller "lajka" eller "applådera"
då skriver jag hellre...
2024-01-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP