Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt drömställe

Där jag bara kan ligga ner, där jag kan försvinna från allt. Där jag inte behöver tänka på något eller någon, där jag bara kan blunda utan att behöva vakna och komma ihåg allting igen. Där alla problem är lika små som några sandkorn på en strand. Där jag kan glömma alla krav, allt jag måste göra för att passa in. Där alla de hemska saker jag gjort finns inte kvar i någons minne. Där jag känner mig tryggare än vad jag någonsin gjort förut, där vill jag vara för all evighet.




Dagbok av Jasmine Norlin
Läst 296 gånger
Publicerad 2012-10-26 21:34



Bookmark and Share

  Jasmine Norlin