Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad nr 348

På min trehundrafyrtioåttonde promenad runt sjön såg jag en snigel som det inte var nåt särskilt med.
Men jag kan ha sett fel.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-13 15:11



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Väl sammanhållen och enkelt presenterad livsvisdom...med härlig antiklimax!
2011-05-19

    ej medlem längre
*fnissar*
Ja man vet aldrig så noga,
han kanske var riktigt speciell trots allt,
en underbart humoristisk kortis.
2006-02-14

    Suerte
Där satt den, skitkul! :)
2006-02-13

    jahapp
HAHAHAHA HAHAHAHAAHHA STÖRTSKÖN!!!!!
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP