Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart vass rök

Det är kallt därute men jag tror att det är kallare här inne. Där ute blandar sig ångesten med nya misstag, den flyger långsamt fram i mitt undermedvetna utan att ta form. Den glöms bort i takt med alkoholen genom min kropp. Men den försvinner inte, ingen kan stanna ute förevigt. Här inne kommer den fram ifrån sin gömma igen, den här gången i form av svart vass rök. Den tränger ur allt annat och den skär upp mig inifrån. Pressar min kropp ner på golvet, händerna tryckta mot ansiktet, munnen. Biter i skinnet, överallt. Bara ta bort den. Det är kallt där ute men det är kallare här inne. Kylan dödar mig på nätterna. Varje natt.




Dagbok av onceafailure
Läst 423 gånger
Publicerad 2012-11-14 14:12



Bookmark and Share

  onceafailure