Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är jag?


Värdelös prinsessa

Varför spelar hon inte huvudrollen i sitt liv?
Varför låter hon gång på gång människor trampa på henne?
De säger att de älskar henne men hon vet inte vad älska betyder längre.
Är älska att bli slagen av den man älskar? Att få höra att man är värdelös?
Att någon bedrar henne gång på gång. Att någon hon älskar drar i henne som att hon vore en trasdocka. Hon slits mellan hopp och förtvivlan. Och hon blir svagare. Svagare och svagare. De kallar henne prinsessa. De säger att de älskar henne.

Prinsessan är trasig. Hennes inre är så söndertrasat efter alla svek att hon inte längre orkar stå på sina egna ben. Hennes nätter är så ångestfyllda att hennes hjärta snart kommer explodera. De få timmar hon sover hinner mardrömmarna i kapp henne. Solen går upp och nya dagar kommer. Hon visar sitt soligaste leende fast hennes inre gått sönder. Hon är en prinsessa. Och de säger att de älskar henne.




Dagbok av helamig
Läst 330 gånger
Publicerad 2012-11-25 20:50



Bookmark and Share

  helamig