Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av dem som skriver här inne har sin hobby som arbete, lyckligt nog. De är lärare.


Dagens aforism 2013 01 23








Det måste vara en sådan där vardagshjälte
till att vara lärare frivilligt.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2013-01-23 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP