Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herta Muller











Rekommenderas




Övriga genrer av Fale Bure VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-30 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller varmt med: "Alltid samma snö och alltid samma farbror" bl.a.
2013-01-30

  zallander
var du proffs

ge fan i sånt!
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP