Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från och med igår har skaffat sig på sina territorier en egen flaga: blå och guld, det är stora mosätningar mellan ungersk rumänsk territoriet i Transsylvanien. Rumänska staten vill inte lämna ifrån sig förhandlingar pågår på ambassad nivå och FN.


«Tinutului Secuiesc» (SZEKERLAND) Transsylvanien/Ardeal på alert.

 

på så kallad flygande flagga "Szeklerland" och påstod "symbolisk aggression" som skulle bli föremål för "undantagtillstånd.

-       Rumänien har antagit genom deltagande i olika internationella fördrag, skyldighet att respektera och skydda gårdar om väsentliga delar av identiteten för personer som tillhör nationella minoriteter (religion, språk, traditioner och kulturarv), som är övertygade om behovet av att skydda den kulturella mångfalden som en avgörande del av rumänska samhället.

-        

-       Således uppfyller Rumänien helt sina skyldigheter enligt ramkonventionen om skydd för nationella minoriteter och den europeiska stadgan om landsdels-eller minoritetsspråk, som dokument som fastställer internationella standarder för skydd av nationella minoriteter. Dessutom är rumänska modellen skydd av rättigheter för personer som tillhör nationella minoriteter erkänns på europeisk och internationell nivå,

-       Men, men uppdrag är att lova den stora skillnaden ser vi själv.

-        

-       Rumänska myndigheterna accepterar inte, och kommer inte att acceptera sådana störningar, beklagligt att motsäga den konstitutionella och rättsliga ram i Rumänien.

Jag har en Swedish bitter smak över det som händer just nu, för att min uppväxt var i Ardeal.  men där bland ungrare och tyskar har befolkats många svenskar med riktig nordisk hy som flydde på grund av trakasserierna under Sveriges hemfolkombud decennierna. 

Så om du ser en vit hud tiggare på svenska gator, titta bara noggrann är det inte dina förfäder? För att dokument har dem inte språk inte heller kommer ihåg, p.g.a. hjärntvätt.

det är bara: vit hud+

 

 Så det gäller bara hjälp ifrån: vit hand till vit hand!   

Var inte rädd av grevedrakula han vare en jugoslav krigsherre på Transsylvanien trakter som har lärt folket bli inte naiv och anförtro sig på dödsnack.

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-06 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP