Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skandalen om flaga fortsätter.


Ungern hotar med diplomatiska åtgärder om Rumänien förbjuder Seckler flagg!

Onsdag, kritiserade den rumänska regeringens uttalanden Nemeth,

som frågade Rumänien att upphäva förbudet mot användning av symboler szekler och avsluta "symbolisk aggression".


Radu Stroe Innligger onsdag fortfarande kallar på prefekturer att tillämpa gendarmeriet Polisen och alla Instanser rättsliga bestämmelser förbudet att flyga och hissa i ett annat lands flaga på rumänska territoriet."



Radu Stroe Inrikesminister sitter torsdag med samma kallelse på gendarmeriet bord och till prefekturer polis att upprätthålla sig till lagstiftningen om icke rätten för att flagar sig en annan utländsk Flagg i Rumänien.

Från min synvinkel strävar de som gör sådana uttalanden lever i det förflutna och har ingen chans i en europeisk union för att bygga en bättre framtid.

Rumänska regeringen har skyldighet att bevisa att hanterar ur fattigdom län av Harghita och Covasna, inte bara från en statsskuld, men också att belysa den misslyckade politikern ännu mer extrem i grannlandet och deras vänner i Rumänien, "PC sade president Daniel Constantin.

Stats minister B?sescu skrattar och vill inte uttala sig på ambassadörernas nivå.

När ungerska president talar då talar han också i sak fråga!




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-07 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP