Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det råder knivförbud i landet, på allmänfarlig plats. Men något förbud mot motorsåg, stekpanna eller kulspetspenna har jag inte sett att det finns. Inte ens på vanlig eller allmän plats. Plats säger man även till hunden. Dock ej katten.


Dagens förklarade ord 2013 02 13 - Cykelstället






Cykelstället är den plats där du lämnade cyklen senast. Alldeles oavsett var detta än är eller var.





(Om dagens datum, samma sifferserie i dubbel bemärkelse, om än omkastad)




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-13 15:56



Bookmark and Share


  Palett
Du har helt rätt i vad du påpekar. (Att säga plats till katten lönar sig inte, den gör i alla fall som den vill)
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP