Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framgott kommer att förklaras något senare, till alla nyfikna läsares möjliga förnöjelse.


Dagens förklarade ord 2013 03 23 - framgådd





Framgådd är en sorts tänkt Göteborgsk vändning av ordet 'framgott'. Framgådd är den nödvändiga böjningsform som annars tycks så mye saknas i det svenska språket och som därför behöver sin givna plats i detsamba. Det kommer att framgå, att ha framgått, hela saken kommer att vara framgådd, varför, mera framgent.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-23 10:11



Bookmark and Share


  Minkki VIP
här är det bäst att inte gena till framtiden, för då får man inte veta om densambasalsaplatsen är gott och väl redan gången fram? Vad 'något senare' innebär bär det mig emot att fråga, ity det att frågan är om jag ska hoppas att tiden går framåt eller om jag själv förväntas skutta hoppfullt in i framtiden... återstår att lita på löftet 'kommer att'
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP