Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En parafras kan vara en paradox och samtidigt en aforism.


Dagens parafras 2013 04 12







En länk är aldrig så stark som kedjan är lång.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-12 16:44



Bookmark and Share


  Nanna X
menar du att längd och styrka är kommensurabla storheter?
2013-04-12

  Angela Bohlin VIP
Intressant!
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP