Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i april. Har legat på lut till nu. Skall förstås läsas som por-landet.


Dagens förklarade ord 2013 07 02






Porlandet
-
främst huvuddelen av människokroppen och särskilt i tonåren mycket uppmärksammat för sina många maskar, blackheads, samt även finnar i detta landskap av porer. Porerna i huden finns i och för sig över hela den del av kroppen som kallas för huden och sitter mest utanpå den delen av kroppen som befinner sig under huden. Detta land av porer, även kallat porlandet, är ständigt utsatt för olika sorters kritik samt för tvål och andra rengöringsmedel, för parfym, för olika sätt att avlägsna hår samt för olika sorters tyger som är till för att tidvis täcka huden.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-02 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP