Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FÖRLÄGGARES HAREM

En poet äter jag  till  frukost, två  till  lunch,
tre  till  middag  och  tio  till  kvällsvard, det
kan i vissa fall spä på under nattens oroliga,
otroliga timmar med ytterliggare färskvaror,
med innerliggare symptom som kannibalpoesi. --


Övriga genrer (Satir) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-13 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP